Vores team

Hvorfor 20tolv?

… Er vi ofte blevet spurgt. ÅRET 2012 var vores til dato mest skelsættende år.

Det var den lykkelige ende på en lang rejse i kampen mod barnløshed.

Et svært sygdomsforløb samme år, gjorde det klart for os, at vi skulle leve livet fuldt ud; vi skulle huske at udleve vores drømme.

Vi flyttede ”hjem” til Holstebro, der på et tidspunkt skulle være byen vi skulle åbne butik. Samtidig skulle vi hjem til et dejligt netværk, og skabe trygge rammer for vores kommende familie.

Slut på året kom miraklet – guldklumpen Wilma, til verden. 2012 var et begivenhedsrigt år – alt sammen med en lykkelig slutning… Derfor 20tolv

20tolv 006

Team 20tolv

Marie Bastrup, indehaver

Christina Skov, 32

Jeg har altid beskæftiget mig med mode og tøjsalg. Det er efterhånden blevet til mere end 17 år, hvor jeg har kunnet gå på arbejde, med et smil på læben, og beskæftige mig med min passion.

Når du som kunde træder ind i 20tolv, vil jeg yde mit bedste, for at kunne tilfredsstille dit behov, og finde lige netop det, du som kunde efterspørger. Mit fokus lægger ikke kun på salg. Jeg ønsker derimod, at give dig som kunde, en rigtig god oplevelse. Ærlighed, hjælpsomhed og venlighed, blandet med en god mængde erfaring, er nogle af de kompetencer, jeg vil bidrage med, for at det lykkes!

Mette De Voss, 38

Jeg er uddannet grafisk designer og har 15 års erfaring indenfor faget. Jeg startede i 2014 mit eget grafiske værksted – deVossDesign, som senere fik den ære, at være med til skabelsen af 20tolv’s profil udadtil…

Jeg arbejder primært som grafisk designer, men mit virke i 20tolv er et helt naturligt tilvalg… når der er brug for mig!

Min passion for grafisk design hænger fantastisk sammen med tøjmode og fashion… Print, farver og detaljer – alt sammen noget der giver inspiration til tænketanken, men også en appetit til at klæde sig lækkert…

Jeg er vild med det klassiske look fra Mads Nørgaard . Jeg bør dog også nævne det altid detaljerede kluns fra Maison Scotch krydret med lækre strømper fra MP… Charlotte Lebeck hænger altid om halsen eller sidder i mine ører – hendes smykker er rå med et feminint touch, hvilket ofte skaber det fuldendte look for mig!

Amalie, 22

Siden januar 2015 har jeg været en del af det skønne 20tolv-team. Jeg er vild med mode og sætter pris på de skæve detaljer. Stilen er, for mit vedkommende, oftest lidt rå med et feminint touch – allerhelst i en højtaljet nederdel og sneakers.

Mode skal være sjovt! Vi skal nogengange turde udfordre os selv og vores stil – prøve noget helt nyt – og lige præcis dette elsker jeg at hjælpe dig med, når du besøger butikken.