Find alle vores tilbud her

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

20tolv ApS
Nørregade 21
7500 Holstebro
CVR nr.: 35893814
Telefon: 72 16 17 50
E-mail: info@20tolv.dk

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.

Hos 20tolv tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

20tolv modtager betaling med Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

20tolv tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 13.00 på hverdage, ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag.

Dine varer sendes med GLS. Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 39.- kroner.

Du kan vælge mellem 4 forskellige måder at få dine varer leveret på:

GLS PakkeShop = 39.-. Fri fragt ved køb over 600.-

GLS Erhvervslevering = 49.-

GLS Privatlevering = 59,-

Afhentning i butik i åbningstiden.

Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. Der leveres varer alle ugens hverdage.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid", efter du har opdaget manglen/fejlen.
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes varen retur til:

20tolv
Nørregade 21
7500 Holstebro

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, vil beløbet blive tilbageført på det samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager dine varer.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og returneres til os inden for samme periode. Meddelelsen skal gives pr. mail til info@20tolv.dk

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du skal udfylde den vedlagte returseddel og sende varen til:

20tolv
Nørregade 21
7500 Holstebro


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har modtaget varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Du skal udfylde den vedlagte returseddel og sende den med varen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og til vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevne, betragtes den som brugt (Så som lugt af perfume, sved, røg eller plettet efter makeup). Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på tidspunktet for modtagelse af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din returnering. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Personlige oplysninger

Når du handler hos os, beskytter vi dine personlige oplysninger. Vi ajourfører løbende indholdet i vores politik for, hvordan dine personlige informationer behandles. Vi er ansvarlige for alle personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og mail, som du videregiver til os, eller som vi får oplyst, når du handler hos os. Oplysningerne opbevares hos os, og vi tager naturligvis også ansvaret for disse fortrolige oplysninger.

Når du videregiver dine personlige oplysninger til os, bekræfter du samtidig, at vi kan anvende den indsamlede information til at opfylde vores forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. Vi kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når vi skal levere dine varer.

Du har ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for 20tolv. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig.

Klagemuligheder

Ønsker du at klage over et produkt købt i vores webshop, hvor vi ikke har kunnet blive enige om klagens berettigelse, kan du skrive til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er kunde med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform, som du finder på denne adresse: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse:

info@20tolv.dk