Dametøj Holstebro

RUE de FEMME

RUE de FEMME har eksisteret siden juni 2014, og er dermed et meget ungt dansk mærke. Deres tøj og designs er meget feminine med klassiske træk og i smukke farver og print. RUE de FEMME er stærke på kvaliteter, og til at få de små detaljer til at gøre forskellen. De er især kendt for deres kontrastfarver ved skjorteknappen, for deres super gode og konkurrencedygtige priser. De er i konstant udvikling og bevægelse, og vi glæder os til at se dem vokse sig endnu større.

Vi er vilde med RUE de FEMME og TAK for det i gør.

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen er et dansk brand, stiftet af Pia Coster. Hendes ambition er, at kvaliteten skal være unik, men til en overkommelig pris.

Coster Copenhagen har fokus på både det feminine og det rå og lægger meget vægt på, at fremhæve de enkelte detaljer ved tøjet, hvilket er med til at individualisere tøjet, og gøre det enestående og elegant.

Vi elsker Costers fantastiske pasforme og deres fashiongrad formidlet til hverdagslooket.

Beck Söndergaard

Dansk accessories brand fra 2003, grundlagt af Lis Bech og Anna Søndergaard, som begge deler en stor passion for mode og er drevet af stærk entreprenør ånd.

Designet er entydigt skandinavisk tilsat et personligt ofte finurligt præg i form af detaljerede unikke mønstre, collager og fotoprints og særligt de håndtegnede prints på tørklæder er blevet mærkets kendetegn. Unikt for mærket er det store udvalg af tørklæder, som spænder over utallige designs og farver i luksuriøst uld, silke, modal, cashmere og bomuldskvaliteter.

Tørklædet fra Beck Söndergaard, fuldender ethvert outfit.

Debbie logo

Debbie

Et dansk brand med stærk sans for trends, design og kvalitet. Debbie afspejler den aktuelle trend der understreges med fine detaljer. Alle produkterne udføres i eksklusive kvalitetsmaterialer, ofte med et særligt spændende look med ekstra kant.

Debbie tilbyder luksus til rimelige priser og har den perfekte pasform med optimal komfort.

Vi elsker at Debbie er gode ved vores fødder.

Mads Nørgaard

Mads Nørgaard er kendt for sin klassiske stil og rene linjer, altid i høj kvalitet. Hele hemmeligheden bag hans modeller er den enkelthed, de udstråler, og som mange falder for. Med en Mads Nørgaard nederdel, bluse eller top er du klar til at imødekomme verden med en sikker stil, der aldrig går helt galt. Tidsløs frem for alt… Vores sortiment af tøj fra Mads Nørgaard findes i både friske og traditionelle farver, så der er noget for enhver smag.

Vi elsker Mads for hans klassiske, men også til tider skæve og humoristiske stil.

Garcia Jeans

Garcia Jeans er oprindeligt fra Italien, men blev senere hen opkøbt af hollandske Eurobrooks og i dag er Garcia Jeans kendt for det perfekte match mellem lækkert italiensk design og hollandsk virksomhedssnilde.

Det kendetegnende ved Garcia Jeans er den afslappede, men elegante stil som kan kombineres og styles på mange måder. Perfekt til det casual hverdagslook, men også stærke på de mere feminine detaljer som er lækre mixet med jeans. Garcia Jeans er høj kvalitet med perfekt pasform til alle kvinder.

Pavement

Pavement er et dansk brand, der har vundet stor popularitet på at specialisere sig i at designe stilrene og klassiske sko til kvinder. Deres forskellige typer af sko har stormet sig frem på markedet, og en af årsagerne til dette er, at de formår at designe moderigtige sko, der samtidig har en utrolig lækker pasform. En ekstra bonus ved deres sko er, at de rammer et super godt prisniveau, du får en moderigtig sko med høj fashiongrad, til en meget overkommelig pris – TAK for det Pavement.

Pulz Jeans

Det danske jeans mærke Pulz Jeans har kun én mission: At skabe det perfekte par jeans.

Jeans skal have den rigtige pasform, den rigtige vask, og de rigtige detaljer. Pulz’ pasforme er fantastiske og giver os den rigtige følelse, – de rammer alle kvinder. Pulz Jeans laver enkle, tidløse og seje jeans i ren-cut, detaljerede, seje og feminine jeans. Hver sæson kommer Pulz Jeans også med en samling kvalitets toppe, kjoler og tilbehør til den autentiske jeans pige.

Depeche

Depeche er lækre accessories, som bælter, tasker, mobilpunge lavet i lækkert kvalitets skind.

Depeche blev lanceret i 1999 og har siden været under konstant udvikling med sine egne designs af skindtasker og bælter.

Vi er især vilde med deres accessories i vasket bøffelskind, som tilfører produkterne lidt ekstra udtryk og råhed.

Depeches bælter er en god investering til dine nye jeans, – og de går aldrig på kompromis med kvaliteten.